Velkommen hjem

I Kvartalet vil Urbanium bygge rundt 200 boliger i en karrébebyggelse med grønne tak og et felles gårdsrom som utgjør områdets hjerte. Her kan du sitte utendørs med en god bok eller slå av en prat med naboen over en kaffekopp.

Vi har fokus på å skape et godt bomiljø der samhold, trygghet og naboskap er viktige nøkkelord. Kvartalet skal være et sted hvor du kjenner naboen din og hvor både unge og gamle bor. I trinn 4 som ligger nord på tomten, lager vi et hyggelig fellesrom som beriker boopplevelsen av Kvartalet. Her får du muligheten til å være sosial eller bare slappe av i andres nærvær. Du kan også reservere lokalet dersom du skal ha et stort selskap.

Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig.

Moderne kvaliteter

I trinn 1 kommer det 50 leiligheter hvor de aller fleste har solrike balkonger og utsikt over kulturlandskapet og Romeriksåsene.

Leilighetene får moderne standard med ekstra god takhøyde på 2,5 m, store vindusflater, lys eikeparkett, moderne kjøkken og tidsriktige bad. Kvaliteter som balansert ventilasjon, heis til alle etasjer og garasjeplass i kjelleren vil gi deg en behagelig hverdag.

For 3- og 4-romsleilighetene følger det med en garasjeplass, mens 2-romsleilighetene får mulighet til å kjøpe parkering i et begrenset antall mot et tillegg. Det er mulig til å gjøre tilvalg ut i fra en meny, og dermed kan du sette din personlige touch på leiligheten.

Funksjonelt og fremtidsrettet

Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. I samarbeid med det norske selskapet Unloc kan Urbanium dermed tilby alle beboere muligheten til å dele digitale nøkler til leiligheten og alle fellesområder med gjester, håndtverkere, vareleverandører og tjenestetilbydere.

Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

Det blir lagt fiberkabel inn til Kvartalet for å gi deg internett med høy hastighet og for å imøtekomme dine forventninger til internett uavhengig av bruk.