Moderne kvaliteter

I trinn 1 som allerede ligger ute for salg er det 52 leiligheter hvor de aller fleste har solrike balkonger og utsikt over kulturlandskapet og Romeriksåsene.

Leilighetene får moderne standard med ekstra god takhøyde på 2,5 m, store vindusflater, lys eikeparkett, moderne kjøkken og tidsriktige bad. Kvaliteter som balansert ventilasjon, heis til alle etasjer og garasjeplass i kjelleren vil gi deg en behagelig hverdag.

For 3- og 4-romsleilighetene følger det med en garasjeplass, mens 2-romsleilighetene får mulighet til å kjøpe parkering i et begrenset antall mot et tillegg. Det er mulig til å gjøre tilvalg ut i fra en meny, og dermed kan du sette din personlige touch på leiligheten.

Boligvelger

Livet i Kvartalet er enkelt og fredelig. Leiligheten din er solrik, moderne og varm. Ved kjøp av ny bolig kan du føle deg trygg på et godt kjøp!

Funksjonelt og fremtidsrettet

Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. I samarbeid med det norske selskapet Unloc kan Urbanium dermed tilby alle beboere muligheten til å dele digitale nøkler til leiligheten og alle fellesområder med gjester, håndtverkere, vareleverandører og tjenestetilbydere.

Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

Det blir lagt fiberkabel inn til Kvartalet for å gi deg internett med høy hastighet og for å imøtekomme dine forventninger til internett uavhengig av bruk.